A Takeda Magyarországon

A Takeda Pharma Kft. a Takeda Corporation kizárólagos tulajdonú leányvállalata. A Takeda Japán legnagyobb gyógyszeripari vállalata, globális ipari vezetőként 70 országban több mint 30 000 dolgozóval van jelen.

Célunk globális méretekben elérni, hogy az orvostudományi fejlesztéseknek köszönhetően javuljon az emberek egészsége. Büszkék vagyunk az integritáson, tisztességen, őszinteségen és kitartáson alapuló 230 éves örökségünkre, amely a „takedaizmus” értékrendszerében gyökerezik.

Úgy kívánjuk elnyerni mindazon közösségek bizalmát, melyeket szolgálunk, hogy folyamatosan érvényesítjük a fent említett alapelveket, és mindig az első helyre helyezzük a betegek érdekeit. Olyan szervezetként, amely számára a saját értékei és ügyfél-orientáltsága egészen alapvető jelentőséggel bír, agilis és első vonalbeli gyógyszeripari céggé kívánunk válni.

Célunk kiemelkedőt alkotni az olyan igényes és mostanáig nem beteljesült orvosi szükségletek jellemezte szakterületeken, mint az onkológia és a gasztroenterológia. Mindkét szakterületenk a magyarországi betegek számára új, az innovatív gyógyszerekhez való hozzáférést biztosító „Vízió 2020” célt tűztük ki magunk elé.

A Takeda mostanában indítja útjának speciális gyógyászati kezelések agilis szolgáltatóvá válásának következő fázisát, újító szándékú hozzáállásának köszönhetően jobb és minőségibb egészséget biztosítva a betegeknek a fent említett szakterületeken.

 
 

Oldal teteje

Takeda Pharma