Takeda a világban

Takeda Midosuji épület, a Takeda Pharmaceutical Company cég székhelye, Chuo-ku negyed, Oszaka, Japán

A Takeda vállalatról

Japán legnagyobb, és a világ egyik vezető gyógyszeripari cégeként a Takedát az a cél vezérli, hogy a legújabb orvosi ismeretek alkalmazásával globális szinten javítsa a betegek egészségügyi állapotát. A Takeda a világ több mint 70 országban van jelen, és a pozíciója különösen erős Ázsiában, Észak-Amerikában, Európában, valamint számos új és gyorsan növekvő piacon, mint például Latin-Amerikában, Oroszországban és a FÁK-államokban, valamint Kínában. A Takeda gyógyszerei a világ megközelítőleg 100 országban kerülnek forgalomba (beleszámítva a marketing együttműködés keretén belüli partnerségeket is).

A vényköteles gyógyszerek piacán az eladások tekintetében a Takeda globálisan a 12. helyet, a BRIC-országokban (Brazília, Oroszország, India és Kína) a 14. helyet, Európában pedig a 18. helyet foglalja el.

A Takeda elsősorban a anyagcsere-betegségek, a gasztroenterológia, az onkológia, valamint a szív- és keringési betegségek, továbbá a sebészeti vérzéscsillapítás és fájdalomcsillapítás szakterületeire összpontosít.

A Takeda változatos termékportfóliója piaci részesedésének bővítésére, az új termékek értékesítésének a piacok széles körében való gyors növelésére, a kutatás és fejlesztés utolsó fázisaiban lévő, fokozottan versenyképes gyógyszerei tekintetében pedig stabil előrehaladásra fókuszál.

Ha meg szeretné tekinteni a Takeda Pharmaceutical Company legfrissebb éves üzleti jelentését, kattintson ide.

A Takeda vállalatról további információkat a www.takeda.com honlapon talál.

Linkek:
[1] A Takeda Pharmaceutical Company 2015. évi üzleti jelentése

 
 

Oldal teteje

Takeda Pharma