Terápiás területek

Development

A Takeda olyan új és a terápia tökéletesítését célzó gyógyszerek kutatásával, fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik, amelyek segítenek megoldani a betegek legsúlyosabb egészségügyi problémáit, így a Takeda sok ember életminőségét javítja szerte a világon.

Ugyanilyen fontosak mindazon különböző módszerek, amelyekkel segítjük az egészségügyi szolgáltatókat, hogy a megfelelő betegeknek a megfelelő gyógyszereket kínálják fel. Cégünk üzleti modellje teljes szerkezetátalakításon esett át annak érdekében, hogy könnyebben kielégíthessük az egészségügyi szolgáltatók folyamatosan fejlődő igényeit, és így rugalmas, kreatív és gyors segítséget kínálhassunk fel mind az orvosoknak, mind a betegeknek. A saját forrásoknak és speciális ismereteknek, valamint az adott országban alkalmazott, bevált eljárások egyedülálló kombinációjának köszönhetően ideális helyzetben vagyunk ahhoz, hogy partneri szinten gyors, hatékony és szakszerű támogatást nyújthassunk.

Tekintettel arra a tényre, hogy ezek a kezdeményezések az egészségügyi dolgozókkal szorosan együttműködve a lokális igényekre reagálva jöttek létre, sikerük a betegek jobb eredményei tekintetében mind az egészségügyi alap-, mind a szakellátás szintjén mérhető és alátámasztható. Az általunk nyújtott segítség sokrétű: támogatjuk a háziorvosokat a fokozott kockázatnak kitett csoportok ellenőrzései során, segítjük a betegszervezeteket, speciális képzéseket nyújtunk az ápolószemélyzetnek, részt vállalunk közösségi kezdeményezésekben és a legsebezhetőbb betegek részére készülő kultúra-specifikus oktatóprogramokban.

A lakosság jobb egészségi állapotát célzó univerzális célkitűzések megvalósítása során jól tájékozott partnerek vagyunk az orvostudomány kulcsfontosságú területein. A hozzáállásunk nyitott, és a betegre összpontosító együttműködésen alapul.

 

 

Takeda Pharma